Ta chansen – bli studiecoach och hjälp yngre elever med läxhjälp

Du har nu möjligheten att göra stor skillnad för en annan elev genom att bli studiecoach i läxhjälp. Många elever känner att de både vill och behöver ha privat läxhjälp. Anledningarna varierar, men det är många som känner att de inte får det stöd de behöver i skolan. De halkar efter och har svårt att ta igen det på egen hand. Företaget Allakando har sedan 2007 matchat elever med en privat studiecoach, och de tar gärna emot fler som är sugna på att hjälpa till. Ansök idag och hjälp till hos Allakando läxhjälp! 

Flexibla tider som läxhjälp — utmärkt för dig

De som hjälper till som studiecoacher i nuläget studerar själva på antingen gymnasiet eller universitet eller högskola. Det är nämligen så att vara studiecoach är väldigt flexibelt vilket gör att det passar perfekt som en sidosyssla när man studerar.
Vi förstår att hur ofta du kan hjälpa till som studiecoach beror självfallet på vilken studietakt du studerar på. Läser du på heltid har man kanske svårt att hjälpa till flera gånger i veckan, men det kanske är någon termin man läser på halvfart, eller så studerar du någon enstaka kurs. En elev kanske baar behöver hjälp en gång i veckan, andra fler gånger. Du meddelar oss hur ofta det passar dig att hjälpa till med läxhjälp.

Hjälp till med läxhjälp online eller fysisk 

Hos Allakando så kan elever välja mellan två upplägg för lektioner med sin privatlärare. Antingen så träffar man sin elev för fysisk läxhjälp, då kan man antingen ses på stadsbiblioteket eller bestämma att man ses hemma hos eleven. Andra alternativet är att man gör läxhjälp online. Då behöver varken du eller din elev resa mer än nödvändigt, vilket kan vara ett väldigt bra alternativ med tanke på rådande omständigheter. Du kan återigen berätta för oss vad du tror hade passat dig bäst.
Du kan du även hjälpa till som privatlärare i en online kurs som ger tips och övningar inför högskoleprovet. I kursen har vi gärna med en studiecoach som har goda kunskaper om provet. Känner du att du passar in på detta kan du berätta det för oss i din ansökan. 

Ge läxhjälp i ett eller flera ämnen

För att så många elever som möjligt ska kunna få läxhjälp så erbjuder vi studiehjälp i alla möjliga skolämnen, från grundskolan upp till universitets- och högskolenivå. Man kan ge läxhjälp i samhällsvetenskap, naturvetenskap, språk mm. Har du toppbetyg inom matematik så kan du vända dig till systeroganisationen SmartStudies som specialiserar sig på att ge läxhjälp i matte. Många elever kämpar med matten, på alla olika nivåer, så de vill gärna ha en mattelärare som kan ge dem mattehjälp

Konkurrenskraftiga färdigheter som studiecoach 

Att vara studiecoach ger dig flera färdigheter och kunskaper som man kan lägga till på sitt CV. De som har varit lärare hos Allakando nämner att de har fått med sig goda ledaregenskaper och kommunikationsförmågor, samt goda pedagogiska förmågor. Allt detta är något som är konkurrenskraftiga egenskaper på marknaden. Du får även med dig goda meriter och referenser som också är användbart.  För att få snabba tips och information om alltifrån studietekniker, högskolprovet och hur man refererar kan du gå in på läxhjälp för tips