Om Meskalin

Är du en av dem som undrar vad Meskalin är och vad föreningen kan göra för dig?

Meskalin är en förening för dig som läser Journalistik och medieproduktion (JOM), Mediekreatörprogrammet (MEK), Medieentreprenörprogrammet (MEP), Internationella samhällsstudier (INSAM), Kulturarv i samtid och framtid (KULT), och Visual Communication + Change (VIC).

Aktiviteter och evenemang:

Meskalin arrangerar och promotar massor av olika aktiviteter och engagemang under ett år. Styrelsen engagerar sig i sina medlemmars fritid och i skoltiden med frågor som rör utbildningarna och efter-skolan-aktiviteter.

Exempel på evenemang som brukar generera stort intresse är: Introduktionsveckorna, sittningar med olika teman, Kaktusgalan – vår egen Oscarsgala, Vårkampen, Ovvebowling, Afterski, arbetsmarknadsmässor etc.

Struktur:

Styrelsen består av tio förtroendevalda personer som röstas in varje år i januari-februari vid Meskalins årsmöte. Styrelsen består av; Ordförande, Vice Ordförande, Kassör, Vice Kassör, Sexmästare, Vice Sexmästare, Informations- och webbansvarig, Sponsoransvarig, Sekreterare och Utbildningsansvarig. Styrelsen arbetar bredvid sina studier för att skapa en så bra studietid och studiemiljö som möjligt för studenterna vid institutionen..

Förutom styrelsen röstas det varje årsmöte in ett utskott som heter sexmästeriet, vilka hjälper sexmästarna under året att komma på roliga teman och aktiviteter. De fungerar också som sexmästarnas högra hand under introduktionsveckorna.

Tveka inte att kontakta oss i styrelsen om du har några problem eller förslag på något du önskar att vi skall göra. Våra mail-adresser hittar du under fliken”Styrelsen” men du är även välkommen att hugga tag i oss under skoltid eller besöka oss under kontorstider!

Kontorstider:

Onsdagar 12-13 och vid behov.

info@meskalin.se

Skärmavbild 2015-03-04 kl. 16.52.36