Om oss

Är du en av dem som undrar vad Meskalin är och vad föreningen kan göra för dig?

Meskalin är studentföreningen för dig som läser Reklam, Grafisk design och visuell kommunikation, Internationell Kommunikation, Journalistik och medieproduktion, Media Management, Medieentreprenörs- eller Mediekreatörsprogrammet.

Meskalin är en studentförening som drivs av studenter, för studenter. Styrelsen arbetar bredvid sina studier för att skapa en så bra studietid och studiemiljö som möjligt för studenterna vid institutionen. Vi är samtliga studenter inom Media och kommunikation och i dagsläget är vi en av de mindre föreningarna i Kalmar.

Aktiviteter och evenemang:Skärmavbild 2015-03-04 kl. 16.51.56

Meskalin arrangerar och promotar massor av olika aktiviteter och engagemang under ett år. Styrelsen engagerar sig i sina medlemmars fritid och i skoltiden med frågor som rör utbildningarna och efter-skolan-aktiviteter.

Exempel på evenemang som brukar generera stort intresse är: Introduktionsveckorna, sittningar med olika teman, Kaktusgalan – vår egen Oscarsgala, Kvastkampen, Slaget om Nyckeln, arbetsmarknadsmässor etc.

Struktur:

Styrelsen består av tio förtroendevalda personer som röstas in varje år i januari-februari vid Meskalins årsmöte. Styrelsen består av; Ordförande, Vice Ordförande, Kassör, Vice Kassör, Sexmästare, Vice Sexmästare, Informations- och webbansvarig, Sponsoransvarig, Sekreterare och Utbildningsansvarig.

Förutom styrelsen röstas det varje årsmöte in ett utskott som heter sexmästeriet, vilka hjälper sexmästarna under året att komma på roliga teman och aktiviteter. De fungerar också som sexmästarnas högra hand under introduktionsveckorna.

Kontorstider:

Onsdagar 12-13 och vid behov.

ordforande@meskalin.se

Skärmavbild 2015-03-04 kl. 16.52.36