KAKTUSGALAN 2014

Kära regissörer, filmälskare och andra mediekåta meskalinare!
Det är dags för årets happening, Kaktusgalan 2014, meskalinarnas egna sittning och Oscarsgala! Detta är en kväll som är till för oss, kreativa själar som brinner för att producera coola, sjuka, oklara, fascinerande, fängslande och provocerande verk.

Den 6e december öppnas portarna på First Hotel Witt där det kommer att hållas en classy helkväll med temat röda mattan. Vi räknar med att ni är uppklädda till tänderna och självklart att ni skickar in legendariska bidrag till kaktusgalan2014@gmail.com. Sista datum för att skicka in era bidrag är måndagen den 17 november.

Årets kategorier är:
Kortfilm 1, 2, 5 minuter
Bästa kreatör
Snapchat, videos och bilder med tema: WTF
Musikvideo
Reportage, max 3 minuter.

Evenemanget hittar ni här på facebook! Attenda och tagga till ordentligt 😀