ÅRSMÖTE

Hej alla Meskalinare.
Året har gått och det har blivit dags att tillsätta en ny styrelse. Fredagen den 18 februari klockan 18 (lätt va? 18 och 18..ni fattar va?) har vi årsmöte på Sjösjukan och då skall en ny styrelse väljas för 2011. Efter all formalia övergår mötet i club Meskalin som, precis som förra gången, kommer bli legendariskt, och vi får en möjlighet att fira in den nya styrelsen!

Tyvärr har vi i den gamla styrelsen inte lyckats genomföra ett riktigt så bra jobb som vi hade hoppats på, och detta beror till stor del på manfall. Däremot hindrar det verkligen inte att en ny styrelse tar över och ser till att ha rätt fokus för att driva Meskalin till toppen av studentföreningar i Kalmar. Det är upp till just Dig att engagera dig för att ta huvudansvaret för NOLLNINGEN 2011 och skapa en så bra verksamhet som möjligt. Snacka runt med polarna och försök dra ihop ett bra gäng som kan ta Meskalin in i 2011.

Det finns många poster med varierande ansvarsnivå så det finns verkligen någonting för alla.

De poster som skall fyllas är följande:
Ordförande
Vice ordförande
Kassör
Sekreterare
Sexmästare
Vice Sexmästare

Ledamot (representant arbetsmarknadsutskott)
Ledamot (representant sociala utskott)
Ledamot (representant internationella utskott)
Informations och webbansvarig

Om du har några frågor angående vad de olika posterna innebär är det bara att kontakta en av sittande styrelsemedlemmar
Sofia Gustafson 0761 – 96 88 88, ordforande@meskalin.se
Erik Danielsson 0730 – 29 28 82, vice.ordforande@meskalin.se
Sofia Rydell 0737 – 71 31 32, sexmastare@meskalin.se

När du sedan har bestämt dig för vad du skall söka till i Meskalins styrelse 2011, eller har frågor som någon i styrelsen mot all förmodan inte har svaret på, är det bara att kontakta valberedningen på en av följande mailadresser senast måndagen den 14 februari:

Emilia Hamilton Ferguson emilia.hf@gmail.com
Christian Andersson
ac22dz@student.lnu.se

Skriv några rader om dig själv som motivering till varför just du skall bli invald på den post du söker och maila in till valberedningen.
Kom nu ihåg att en studentförening inte drivs av sig själv, så för att Meskalin skall kunna fortsätta verka krävs det ett engagemang av dess medlemmar. En stor del av det arbete som styrelsen lägger ner riktar sig mot nollningen. Man får möjlighet att planera detta fantastiska event och man står också som en central roll i samtliga aktiviteter.
Komigen,detblirkul!

Kom ihåg, sista ansökningsdatum är måndagen den 14 februari!

VI SES DEN 18/2 kl 18.00 på Sjösjukan!!!