Meskalinfest på Sjösjukan

Lördagen den 20 november skall vi dra igång något nytt på sjukan. Vi skall dra ner en dj som lirar klubbmusik istället för den vanliga barspelade musiken. Vi tänkte testa sjukans potential som klubb och nytt häng nu när kåren stängt.

Detta kommer börja klockan sex och endast medlemmar i Meskalin släpps in innan sjukan öppnar som vanligt (och då kommer det vara svårt att komma in). Gratis inträde för faddrar! Det är gratis inträde på sju…kan innan klockan nio för alla som är medlemmar i meskalin. Ni som inte är medlemmar kan alltså köpa medlemskap för 50 spänn lika gärna som att betala inträde efter nio för samma summa.

Se till att vara på plats vid sex så vi kan fylla stället innan alla andra släpps in. Så förfesten får börja vid fyra så man kan vara pepp och igång på sjukan strax efter sex.

Medlemskap i Meskalin kan lösas på biblioteket men det kommer även säljas vid dörren den första timmen. Medlemskap får alla lösa, även de som inte läser vid samhällsvetenskapliga institutionen.

Se till att komma dit så fyller vi sjukan precis som vi gjorde under pubrundan. Detta kommer bli episkt!

Bjud in alla som ni känner som tillhör meskalin, men sprid även ordet till andra att man kan lösa medlemskap i meskalin för att komma in. Då har man samtidigt rubaterat inträde på sjukan resten av terminen!