MESKALINS INTRODUKTION 2016

VARMT VÄLKOMMEN TILL STUDENTFÖRENINGEN MESKALINS INTRODUKTION 2016!

Meskalin är en studentförening för dig som läser Journalistik och Medieproduktion, Mediekreatörprogrammet, Medieentreprenörprogrammet, Visual Communication+ Change, Kulturarv i samtid och framtid samt Internationella samhällsstudier.
Föreningen drivs av studenter, för studenter och arbetar för att du ska få en så bra studietid som möjligt.

Meskalins Introduktion 2016 kommer att pågå i två veckor och vi kommer att ha ett fullspäckat schema med massor av roliga aktiviteter, allt för att nya och gamla studenter ska få lära känna varandra och ha kul tillsammans. Vi kommer även att välkomna dig till Kalmar och Linnéuniversitetet så att du kan känna dig som hemma i din nya studiestad.

I detta evenemang kommer du att få information om introduktionen, so stay tuned. Gå med i evenemanget för att vara uppdaterad om kommande festligheter!

Har du frågor som rör introduktionen kan du maila Sara Nylander och Hannes Granberg som är ansvariga för Meskalins Introduktion 2016.

Mail: sexmastare@meskalin.se

 

FÖLJ MESKALIN PÅ SOCIALA MEDIER:

Hemsida: meskalin.se
Facebook: MeskalinKalmar
Instagram: MeskalinKalmar
Twitter: MeskalinKalmar
Snapchat: MeskalinKalmar

 


SCHEMA

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)

OBS! Inga av aktiviteter är till för att förnedra eller på något annat sätt få någon att känna sig illa till mods. Allt är frivilligt och aktiviteterna är till för att ni nya ska få en bra sammanhållning och hitta roliga kompisar redan första veckan.

Under introduktionens två veckor kommer alla nollor att bära så kallade ”nolleband”. Dessa är till för att faddrarna lätt ska kunna känna igen er, då vi har ett ansvar över er. Nollebanden får inte tas av förrän i slutet av finsittningen, då ni blir ettor! Banden får ni första måndagen och för dig som inte kan närvara, haffa en fadder så hjälper hen dig.

MÅNDAG 22/8
Vi startar introduktionen genom att samlas i lokalen Kino på KALMAR NYCKEL (sal Ny215K) vid 09.30. Känner ni er vilsna? Leta reda på en fadder! Meskalins faddrar bär turkosa hängselbyxor under hela introduktionen. I Kino kommer vi i styrelsen, sexmästeriet och filmteamet att introducera oss. Vi kommer även att informera om skolan och andra nödvändigheter så som medlemskap, biljetter till sittningar, Cårkvällar och Garden Partyt.
Efter detta ska Meskalins fantastiska faddrar vandra med er ner mot stan och visa runt. Därefter har vi en lunchpaus och ses sedan vid BREMERLYCKAN för lite skoj som våra lekledare i sexmästeriet kommer att hålla i.
När vi har lekt färdigt så går vi hem och förbereder oss inför kvällen. Vi kommer att samlas vid Bremerlyckan vid 18.00 och tillsammans gå ner till KALMARSUNDSPARKEN och förfesta innan vi drar bort till SANDRA och introduktionens första KÅRKVÄLL! Här kommer alla studentföreningar festa tillsammans fram till 02.00

TISDAG 23/8
Idag får ni lite sovmorgon så att ni kan återhämta er efter gårdagens festligheter. Vid 14.00 ska vi vara på SVEAPLAN för aktivitet med Linnéstudenterna. Detta är ett nyktert event och ingen alkohol får förtäras på platsen vi är på. Hittar ni inte till Sveaplan kommer det att finnas faddrar som möter upp vid Bremerlyckan. Eventet heter ”Varannan Vatten” och här kommer ni att få testa en massa roliga aktiviteter och träffa andra föreningar. Detta håller på till 16.00 och efter det går vi hem en stund för att sedan mötas upp vid 18.00 för att ta oss tillsammans från Bremerlyckan till Lindö där det kommer att vara trubadurkväll. Vi har en mysig kväll utomhus där vi hänger tillsammans, så ta gärna med något att sitta på, bered er på en magisk afton.

ONSDAG 24/8
Idag kommer vi att umgås med Humanus som är studentföreningen för sjuksyrrorna, socionomerna och idrottsvetarna. Vi samlas vid Bremerlyckan vid 11.00 och leker lekar. På kvällen kommer vi att ha vår första sittning tillsammans. Detta är en utav våra två sittningar under introduktionen och temat på denna är ju självfallet TURKOST! Ta på dig allt turkost du kan hitta! Vi kommer att vara på HARRY’S 19.00 och för er som inte hittar kommer vi ha faddrar som hjälper er. Biljetten för detta kalas kommer att ligga på 150 kronor.
När vi har festat färdigt på Harry’s marscherar vi i ett turkost tåg till Sandra där det blir KÅRKVÄLL!

TORSDAG 25/8
Idag kommer vi att ha en utav introduktionens största tävlingar, KAKTUSKAMPEN! Vi kommer att samlas vid Bremerlyckan 12.00! Ni kommer att delas upp i lag och kampen går ut på att ni ska hitta platser i Kalmar där faddrar befinner sig. Faddrarna kommer att ha olika uppdrag som ni ska klara av får att få poäng. Laget som klarar flest uppdrag på kortast tid vinner! På kvällen kommer vi att ha PIZZAPARTY på vårt kära SJÖSJUKAN (även kallad Sjukan). Detta är en studentpub som drivs av studentföreningarna Meskalin, Humanus och Lambda(Sjömännen). Ikväll har vi puben för oss själva så att vi kan dansa loss rejält! Och precis som namnet på eventet så kommer det att vara pizza och party! Kom hungriga och ta med er kontanter till pizza och dryck (CASH IS KING). Vi träffas 19.00 på Sjukan!

FREDAG 26/8
Idag står 5-KAMP på schemat! Nu ska vi tävla som förening mot CNas, SPIIK, Karolin och Humanus. För att värma upp går vi i samlad trupp från Bremerlyckan vid 11.30 mot SKÄLBY där kampen kommer att äga rum. För att visa att MESKALIN ÄGER måste vi vinna 5-KAMPEN. Varje förening håller i varsin gren och det är ni nollor som ska tävla mot varandra.
Efter kampen kan vi gå hem och fylla på med lite välförtjänt mat innan det är dags för GARDEN PARTY aka GP. Garden Partyt hålls på Lindö, samma plats som vi var när det var Trubadurkvällen. Det kommer att bli en grym kväll då DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN ska komma och spela för oss! Sök på ”Kalmar Garden Party 2016” på Facebook för att läsa mer om evenemanget. Partyt startar 19.00 och håller på till 01.00. För er som inte hittar till Lindö, har vi faddrar som möter upp vid Bremerlyckan 18.30.

LÖRDAG 27/8
På dagens schema ska vi både hinna med Beach Party och ännu mera GP. Beach Partyt är det Kalmar Ess (Ekonomistudenterna) som anordnar. Partyt kommer att äga rum i Långviken och vi tågar tillsammans dit vid 12.30 och möts upp som vanligt vid Bremerlyckan. I Långviken leker vi lekar, umgås och spelar volleyboll. För er som vill grilla kommer det finnas möjlighet till det. Här hänger vi fram till 17.00, sen drar vi hem och gör iordning oss för GP. På kvällens GP spelar inga mindre än LABYRINT, wihoooo!
Portarna slår upp samma tid som gårdagen, 19.00 men om du vill ha sällskap finns det faddrar på plats vid Bremerlyckan 18.30.

SÖNDAG 28/8
Kära nollor, idag vilar vi! Vi tar paus från alla roligheter och laddar upp för ännu en vecka full av aktiviteter! Kryp upp i soffan, käka en flottig pizza och mys till en film så ses vi imorgon!

MÅNDAG 29/8
Nu kliver vi in i vecka 2 av introduktionen. Då skolan nu har satt igång kör vi bara aktiviteter på kvällarna så att alla kan vara med på allt! Idag är det Meskalin som bjuder till och vi står för en Picknickafton i Kalmarsundsparken. För att en picknick ska bli så bra som möjligt behövs en filt, god mat och gött sällskap. Vi tillsammans står för sällskapet! Maten och något att sitta på tar du själv med dig. Samlas gör vi i Kalmarsundsparken vid 18.00 och hänger där tills vi tillsammans går bort till Sandra för ännu en galen Kårkväll!

TISDAG 30/8
Äntligen är det dags att tävla igen! Ikväll är det brännbollsturnering och alla föreningar tävlar mot varandra. Värm upp ordentligt så träffas vi vid 16.00 i Kalmarsundsparken!

ONSDAG 31/8
Den årliga pubrundan är kommen! Ikväll tar vi oss runt bland stadens barer och för att göra det ännu roligare har vi samtidigt POÄNGJAKT! Vi samlas 17.30 på Larmtorget för att dela in oss i grupper, sen går vi gemensamt till Sjukan där pubrundan startar. Efter ca 45 min på Sjukan delar lagen upp sig och alla följer med respektive lagledare vidare till nästa bar. Det vinnande laget presenteras på Finsittningen! Vi avslutar barrundan på Sandra med en Kårkväll.

TORSDAG 1/9
Musikquiz med SPIIK! Vi kommer att hålla till i innergården vid Nyckeln. Det är allas vårt sexmästeri som styr quizet. Detta är en nykter aktivitet!

FREDAG 2/9
Idag är det idrottsföreningen FIKS som står för aktiviteten. Meskalin ska tillsammans med Kalmar Ess samlas i Kalmarsundsparken vid 17.00.

LÖRDAG 3/9
Nu har vi kommit till introduktionens SISTA DAG. Ikväll slår vi på stort med en finsittning på SLOTTET! En finsittning är mer elegant än en vanlig sittning. Klädkoden för kvällen är kostym alternativt kavaj. I biljettpriset som kommer att ligga på 250 kronor ingår det varmrätt och efterrätt. Dryck köper vi själva i baren. Tillsammans ska vi fira att ni går från att vara nollor till att bli ettor. Vi avslutar finsittningen med att ni får ta av er era nolleband! Efter detta går vi över till slottets granne, PARK HERMINA och fortsätter festen där!

 


 

BILJETTPRISER

Kårkvällsbiljett
Förköp 50:- (gäller medlemmar i Linnéstudenterna)
Köp i dörren 100:-

Turkossittningen
Sittningsbiljett 150:-
Sista anmälning 22/8 15.00

Finsittningen
Sittningsbiljett 250:-
Sista anmälningsdag 27/8 15.00

Eftersläpp Park Hermina
Förköp 70:-

Garden Party
Förköpsbiljett 300:-

Medlemskap Meskalin
2 terminer: 100:-

Det kommer under första dagen gå att köpa alla biljetter+ medlemskap i Meskalin för 1120:-, i paket ingår:
Kårkvällsbiljetter x5
Turkossittningsbiljett
Finsittningsbiljett
Garden Party (2dagar)
Eftersläpp Park Hermina
Medlemskap i Meskalin

För att kunna köpa kårkvällsbiljetterna för 50:- kräver det att du är medlem i Linnéstudenterna. Medlemskap skaffar du redan idag på Linnéstudenterna.se.
En termin 175:-
Två Terminer 300:-

cropped-12809598_1090714504312791_8236221233539319440_n-2.png