Introduktionen 2014

Vi är mitt uppe i sommaren och det betyder mitt uppe i nya intagningar till höstens skolstart. Det betyder i sin tur INTRODUKTIONSSTART!!! Vi välkomnar alla nya studenter och för er som redan nu är nyfikna så finns massvis med info:

  • Måndagen den 25 augusti drar introduktionen igång med ett upprop på Kalmar Nyckel. Sen drar vi igång med aktiviteter direkt så se till att vara där så ni inte missar någonting (kan du inte delta från början så är du självklart välkommen att droppa in när du kan. Hör av dig till Meskalins sexmästeri och håll koll på facebook för att se var vi håller hus).
  • Meskalins facebook kan ni hitta information om föreningen, se bilder, videor och massa annat skoj från tidigare år.
  • På facebook har vi även skapat ett evenemang för själva introduktionen där ni hittar all information och som är bra att attenda för att ha koll och få information!
  • Till vänster här på hemsidan finns en flik som heter Introduktionen 2014 där ännu mer smaskig information finns. En annan flik heter Styrelsen 2014 där kontaktuppgifter till alla i styrelsen finns, bland annat till era sexmästare (de två goa tjejerna som håller i själva nollningen!
  • Vi finns såklart också på andra sociala medier, Twitter: @Meskalinkalmar och Instagram: MeskalinKalmar

Sist men inte minst: Dessa två veckor kommer att bli så sjukt roliga och intensiva men något ni absolut inte vill missa! Hela Meskalin och alla faddrar är helt sinnestaggade så vi hälsar ännu en gång välkomna och säger SES I HÖST!