Meskalin presenterar..

Styrelsen 2013!

fr. vänster, övre raden: Cornelia Axelsson (Sexmästare), Wictor Thelin (Kassör), Charlotta Karlsson (Webb- och Informationsansvarig), Jenny Nordstrand (Socialt utskott), Marie Ekstam (Internationellt utskott), Christopher Valdmaa (Vice sexmästare), Malin Prené (Sponsoransvarig)
fr. vänster, undre raden: Sophia Palmér (Sekreterare), Caroline Lundholm (Ordförande), Lisa Walder (Vice ordförande)
I Ordförandes knä: Igor (maskot)

Begreppet mafia är mycket gammalt och härstammar från södra Italien där det haft både positiva och negativa betydelser. Ordet är italienskt och får människor att associera särskilt till Sicilien och den ökända Cosa Nostra, samt till dess historia och utbredning i USA. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Maffia)

Med denna förklaring presenterar vi årets styrelsebild, med årets grymma styrelse! Vi hoppas och tror att vi med denna bild kan skapa en tradition med årliga styrelsebilder, för kommande styrelser i Meskalin 🙂

Ett stort tack till vår fotograf Cissi Säfström och såklart till meskalins egna maskot, Igor!