Antagning, guidebok och bostäder

Nu i veckan, mellan den 13-16e kommer de första antagningsbeskeden skickas ut till alla som sökt program och kurser till hösten. Håll ett öga öppet på studera.nu för att följa din anmälan!

Vidare vill vi uppmärksamma alla nyblivna studenter på vår Guidebok till Kalmar som kan innehålla nyttig information för den som vill bekanta sig med Kalmar som stad. Där hittar du bland annat en liten guide om hur du tar dig till Kalmar Nyckel och det frivilliga uppropet som är den 22/8. Mer tider rörande Introduktionen 2011 kommer inom kort!

För att kunna studera på ett smidigt sätt i en ny stad är det bra om man har en bostad i denna stad också. Linnéuniversitetet har tillsammans med bland annat KalmarHem en bostadsgaranti, som garanterar alla nya studenter att de har en bostad inom två månader efter de blivit antagna till universitetet. Den 18e öppnar Studentportalen där du söker lägenheter och det kan vara bra att vara ute i god tid, då lägenheterna som visas här brukar försvinna illa kvickt.

Under vecka 29 kommer alla antagna studenter kontaktas via telefon och välkomnas till Linnéuniversitetet, då finns det också chans att få svar på eventuella frågor som kan dyka upp. Har ni frågor redan nu finns det kontaktuppgifter till samtliga i styrelsen här på hemsidan!

Håll ett öga öppet på hemsidan också för mer information kring den otroligt äventyrsfyllda introduktionen!