Tack och adjö

Ärade Meskalinare!

På grund av personliga skäl lämnar jag nu min post som ordförande i Kalmars mest underbara studentförening – Meskalin. Det är med en liten tår i ögonvrån som jag skriver min sista vers till er och jag vill tacka er allihop för den fantastiska tid och de otroliga upplevelser vi har haft ihop.

Under min tid som ordförande har jag träffat många fantastiska människor och hade det inte varit för de otroligt passionerade och engagerade personer som sitter i styrelsen hade Meskalin inte varit vad de är idag: En ständigt växande förening som tar sig allt mer plats och syns allt mer ute på Kalmars gator och på Linnéuniversitetet.

Posten är i skrivande stund vakant, mer information om det kommer framöver.

Jag vill tacka samtliga medlemmar och samtliga personer i styrelsen för allt och jag önskar er all lycka framöver.

Salut!

/ Robert Estling