Ny styrelse, Nollefilm 2010, fadderskap och ny Facebook-sida

Hej på er!

Den nya styrelsen valdes på årsmötet den 18e februari och styrelsen ser nu ut såhär:

Ordförande: Robert Estling (INK ’10)
Vice Ordförande: Johan Bergström (MEM ’10)
Kassör: Jenny Ask (MEM ’10)
Sekreterare: Emmy Nordqvist (MEM ’10)
Sexmästare: Eric Degaardt (MEM ’10)
Vice Sexmästare: My Johansson (INK ’10)

Ledamot – Representant arbetsmarknadsutskott: –
Ledamot – Representant sociala utskott: Rikard Svensson (MEM ’10)
Ledamot – Representant Internationella utskott: Javiera Nuñez (INK ’10)

Informations & webbansvarig: Johanna Ternander (MEM ’10)
Sponsoransvarig: Michael Fransson (MEM ’10)
Sexledamot: Emelie Mårtensson, Anna Hahto, Lisa Nordström (INK ’10)

Vi har allihop engagemang och ambitionen att göra Meskalin till någonting upplevelsefullt och vi hoppas att det kommer gå prima ballerina under vår tid i styrelsen 🙂 Kontaktuppgifter för styrelsen hittar ni under ”Styrelsen” här till vänster.

Som ni ser så är vi hela bunten nyblivna ettor och de flesta av oss finns med i den precis nysläppta Nollefilmen från HT 10s introduktion! Tveka inte att se en timme av obarmhärtligt nöje i form av galna faddrar och vilsna nollor genom att klicka här.

På tal om nollningen, det har kommit in en hel del frågor om ”Hur blir jag fadder? Hur blir jag fusknolla?” – Information om detta kommer! Förhoppningsvis vet vi mer om detta efter vår styrelseutbildning den 7e mars.

Vi har också öppnat upp en ny Meskalin-sida på Facebook. Detta för att vi lättare skall kunna nå ut med information till er via era Facebook-väggar. Det enda du behöver göra för att få information direkt från Meskalin till din Facebook-vägg är att klicka på ”Gilla” nedan!

Vi hoppas att ni får en bra vecka!